Hjemmelaget mat

Innholdsfortegnelse: Sukker, sukker, fargestoff, sukker..

Jeg setter stor pris på god mat; og som oftest er hjemmelaget mat bedre enn ferdiglaget. Og i dag fant jeg et herlig sitat som underbygger det: «Kjøp mat med kort innholdsfortegnelse. Helst bare èn ting.» Sagt av Andreas Viestad. Og jeg lurer: Hvilke matvarer som har innholdsfortegnelse inneholder bare èn ting? Rams opp; jeg vil ha ei lang liste med forslag!

Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hjemmelaget mat

 1. Åse sier:

  sukker…
  sukker
  sukker…
  eller hva med matvarer som:
  fløte
  (ren) olivenolje
  potet
  mel
  tran
  havregryn
  torsk

  og jeg tenker økologisk selvsagt… er det ikke mulig å finne bare en ingrediens i disse? bare tok noen eksempler,jeg, torsk er torsk, tran er tran (ikke den syntetiske selvsagt), sukker er sukker, fløte er fløte?? mel er mel..?

  • Har ikke økologisk mel i hus; men i vanlig siktet hvetemel er det to ingredienser: Siktet hvetemel og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre). Så det godtas ikke 😉 Må få tatt et bilde av ei potet med innholdsfortegnelse. Hvor får jeg tak i det, tro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..