Ny blogg!

Jeg kan ikke skryte av å ha vært aktiv på bloggen i det siste, og noe av grunnen er at jeg ikke har fått til å legge ut bilder fra mac-en. Nå blir det spennende å se om den nye versjonen gjør det enklere. Jeg har ikke så mye på hjertet for tida, men du skal se det kommer noe bra hvis alt glir lettere. Jeg fikk faktisk lyst å skrive igjen! Kanskje det kan ha noe med at jeg var på litteraturkveld i går kveld i Finsland kirke med forfatteren Gaute Heivoll og gruppen Salmeklang?

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..