Fremdeles ingen bilder

Har prøvd igjen, men ikke fått det til. I dag hjalp min kjære meg å krympe bildene, men det hadde ingen effekt. Hvorfor får jeg ikke legge ut bilder på spacet mitt? Ble bare noen stakkars ikon-bilder 😦
Jeg kan jo slenge ut noen på http://www.flickr.com, men det aner meg at flere i min lille leserskare ikke har konto der og derfor heller ikke får sett dem…

I dag har vi hatt en fin dag. Etter middag og dessert satt vi og leste om Florida og hvilke severdigheter vi har lyst å se. Det er mye fristende, bl.a. Florida Keys http://www.fla-keys.com/keylargo/, Everglades, Fort Lauderdale, Bahamas http://www.discoverycruiseline.com/home/cruise_only og alle fornøyelsesparkene i Orlando. Etter å ha sett noen avskrekkende priser på inngangsbilletter til Disney World, og hørt om noen som ikke synes det var så fryktelig stas, foretok vi en avstemming her hjemme. Vi så på 4 parker på nettet, og så stemte vi. Seieren gikk til SeaWorld, og det tror jeg blir kjempebra. Både for små og store. For det kan jo være stor forskjell på hva som er gøy for en 3-åring og en 13-åring. Og ikke minst for to 30-åringer 😉 Uansett… Ferien nærmer seg med stormskritt, i dag er det ifølge en eller annen her bare 23 dager til vi reiser! Og så fantastisk at vulkanen på Island har gått til ro!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..