Hvordan takler vi utfordringer?

Hvordan takler dere utfordringer? Det kommer kanskje an på hva slags utfordringer dere møter? Her har jeg møtt på følgende utfordringer: Først kjøpte mannen Mac i stedet for PC. Det er et helt nytt konsept med nye programmer og andre funksjoner. Nå begynner jeg å bli vant med den. Jeg lærte meg hvordan legge inn bilder i Iphoto, og hvordan sortere spillelister på forskjellige Ipods. Jeg klarte også å finne igjen bildene og legge de ut på spacet.

Nå har mannen anskaffet et nytt kamera. Og så har han funnet et bedre fotoprogram. Han mener at jeg fra nå av burde la være å bruke Iphoto fordi et annet fotoprogram, Aperture, er mye bedre. Så nå er det bare å gå i gang og lære seg noe nytt, igjen. Og sikkert igjen og igjen og igjen. Nå sitter jeg med bilder på et kamera som jeg ikke får lastet over på pc-en, og et program som jeg ikke klarer å skjønne. Og jeg som brenner etter å legge ut vårbilder på spacet. Frustrert? Neida. Vant til å møte tekniske utfordringer? Jada. Klarer jeg dette også? Ja, jeg gjør vel det?

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..