Spøk eller alvor?

Jeg fikk en pause på sofaen i går etter middag, og jeg nøt å hvile ryggen litt. Mathias lekte så fredelig på kjøkkenet, og han dro ut spill etter spill og rotet godt. Men, men. Hva gjør man ikke for litt fri? På kvelden, 3 timer senere spurte jeg ham hvor han hadde lagt spillbrikkene til det ene spillet. "Jeg spiste dem ned i magen", svarte ham. I fullt alvor. Hva gjør jeg? Tar ham på alvor og drar rett på røntgen, eller venter rolig og ser om de eventuelt kommer ut på vanlig vis? Det er jo en rimelig stor mulighet for at han ikke har gjort det?!

I dag vil jeg benytte anledningen til å skryte litt av "Familie og medier" http://www.fom.no Dette er en god ressurs når det gjelder nettopp familie og medier, spesielt for oss som har barn som bruker mediene litt aktivt. På disse nettsidene finnes oppfordringer til gode programmer på tv, advarsel mot dårlige, henvisninger til ressurser og et generelt fokus på bevissthet rundt mediebruk. Visste du for eksempel at wikipedia ikke er beregnet for mindreårige? http://www.fom.no/sider/tekst.asp?side=654

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..