Internettips

Alt det nettet kan brukes til! I dag da jeg gikk og gjorde litt rent hjemme, ergret jeg meg nok en gang over fuktflekkene på salongbordet. I det siste hadde det kommet noen ekstra stygge flekker, noen elskverdige damer hadde lagt den brukte teposen på en serviett rett på bordet, og den firkanta flekken lyste mot meg. Jeg googlet "fuktflekker bord" og kom over et tips på ei festlig side; http://ustadigheten.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&max-results=27
 
Og nå har jeg testet det; tok matpapir på bordet, fant strykejernet og stilte det inn – UTEN DAMP – og strøk i vei. Bordet er så fint som nytt! Ikke en eneste skjemmende hvit flekk! Hurra for internett!
 
På internett har jeg også funnet en super oppskrift på ei fin jakke, og i dag var jeg og kjøpte garn. Bilder kommer kanskje senere. Jakka og oppskriften på denne og på mye annet gøy ligger her: http://www.pickles.no/
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..