Snart jul

Da begynner det å nærme seg jul. I morgen er det 2 uker til julaften, tenk det. Jeg fant et fint banner på nettet i går som jeg ville ha på spacet mitt, men jeg fikk ikke til å aktivere nedtellingen til jul. Skal prøve igjen i dag, på den "riktige" maskinen. Nå er webkamera forhåpentligvis riktig installert og klart til bruk, så nå venter jeg bare på Åse….
 
Etter nok ei uke med sykdom hos minstemann, er jeg igjen optimistisk med tanke på de neste dagene. Det blir ei hektisk uke med litt konserter og selskaper og teaterbesøk nå, og så kommer neste uke med mindre aktiviteter ute og kanskje litt mer hjemme. Foreløpig har det ikke vært antydning til julestress her hjemme, og jeg akter å prøve å fortsette slik. Jeg gleder meg veldig til forestillingen "Brødrene Løvehjerte", vi har vært så heldige å få 3 gratisbilletter, så Nina, Emma og jeg skal se den mens Phillip og Andrea skal på juleavslutningskonsert med musikkskolen og avslutningstur med Friluftsliv. Tante Bjørg takket velvillig ja til å passe Mathias.
 
Koselig om noen legger igjen en liten kommentar, julehilsener er fint både på papir og i cyberspace!
 
 
 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..