Sykdom i huset

Da var omgangssjuka over oss igjen. Heldigvis er Andrea, Nina og Emma allerede så godt som friske, og jeg ble frisk samme dag som jeg ble sjuk. Den store og den lille gutten har ikke fått det, så vi håper de slipper unna. Mathias er bare blid for tiden, og han prater som en prest, så vi holder på å "tyne" ham. Han var med da Emma spilte fotball på turnering på lørdag, og etter det holder han det med "målet", "Emma målet". FotballJa, Emma stod litt i mål, og det har jeg sagt til ham, så da husker han det. Og så har han fått smakt på clementiner, og det er veldig stas. Litt vittig ble det da Phillip spurte om han hadde fått mandarin, og Mathias svarte: "Kementin". Som om han visste forskjellen!!

Har skrevet liste over alt jeg skulle huske å gjøre denne kvelden, og når jeg bare satt i gang, så gikk det unna. Er ferdig med nedvask på kjøkkenet, har bare kjøleskapet igjen, og det skal jeg få gjort i kveld. Skikkelig deilig å ha rent og pent kjøkken. Så skal jeg prøve å dikte litt på sang til mamma til 60-årsdagen hennes, må bare komme inn i riktig modus. Må også begynne å pakke inn litt gaver til adventskalenderen, slik at jeg får en oversikt over hvor mye som mangler. Endelig i år skal jentene få hjemmelaget kalender, det er visst etterlengtet. Gave med sløyfe

Ønsker alle en fin førjulstid, med fine adventslys og rolig glede.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..