Høst

Jeg har lenge tenkt å skrive i bloggen, men hver gang jeg starter, synes jeg at det er så lite spennende å fortelle at jeg ikke lagrer det. Men nå skriver jeg litt likevel. Nå når jeg endelig har tilgang på internett. Det begynner å frustrere oss kraftig nå; vi har vært uten eget internett i snart to uker. Regningene forfaller, mailen flommer over og hvordan finner man ut hvordan været blir hvis man ikke har http://www.weather.com tilgjengelig?? Nå har jeg sneket meg inn på naboens nett, det er nok helt greit for ham, for han renoverer huset og bor der ikke selv. Men Telenor… Ikke har de funnet feilen, og ikke har de modem på lager og stadig prøver de å løse problemet på samme måte som de 17 gangene før vi har ringt til dem. Forhåpentligvis har vi et nytt modem i hus til helga.

Nok om det problemet. Og over til andre problemer. Neida, det er ikke bare problemer her i huset, men noen er det. Mathias som endelig skulle komme til doktor etter uker med sutring og klaging, hadde visst ikke fått noen time likevel. Så vi satt og ventet og ventet på legekontoret, uten å ha blitt registrert for time. Får håpe de har gjort det riktig i dag, da, for vi skal prøve lykken i ettermiddag igjen. Målet er å få bestilt noen blodprøver slik at vi kan finne ut om det er noe mat han ikke tåler.

Ellers går hverdagen sin hektiske gang; og det er stort sett fint. Været er meget skiftende, full storm og regnvær i går; sol og ganske fint i dag. Har ikke vært noen frostnetter ennå, men de kan komme før man vet ordet av det.

Vi har jo forresten kjøpt  båt sammen med Irene, det må jeg jo fortelle her. En Uttern 66 dc, en flott båt med en – hm – nesten for stor motor. Snart starter jeg på kurs for å ta båtførerprøven, for jeg vil også kunne bruke båten og være trygg på at jeg kan klare det alene. Det blir jo obligatorisk, så like greit å få tatt det nå til våren. Blir vel via nettet, så slipper vi å kjøre avsted for å gå på kurs.

Til helga skal jeg med til Oslo med cøliakiforeningen på Høstmøte. Vi skal ta fly inn fredag og ettermiddag, og fly hjem søndag ettermiddag. Det blir rett og slett en liten husmorferie; god mat og drikke og hotellovernatting uten barn; det er lenge siden sist! Senere i høst er det Phillips tur, han skal noe litt mer spennende da, – til London med jobben.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Høst

  1. Hanne sier:

    Er fint å lese litt om hva som skjer i livet deres, når det går litt tid mellom hver gang vi prates! Si ifra når du er klar for scrabble på ordspill.no igjen, jeg sitter stadig på nettet jeg hvertfall:) hanne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..