Nesten hverdag

I  dag begynner Phillip i ny jobb, så ferien for familien samlet er slutt. Det har vært en spesiell sommer siden svigermor var alvorlig syk og døde. Nå er begravelsen over, og livet skal gå videre. Det blir et stort tomrom etter henne. Både her hjemme, men ikke minst på hytta hvor hun var fast inventar.
 
Vi har likevel hatt gode dager innimellom og fått mange gode minner som vi skal ta frem utover høst og vinter. Vi fikk komme til Frankrike, og vi fikk vært innom Paris på hjemveien. Bilder fra det kommer snart. I forgårs dro vi på hytta og overnattet til i går, og vi hadde to nydelige dager. Dessverre er ikke Mathias helt i form, han er småforkjølet og ganske ublid. Men det svinger, så plutselig er han blid og superskjønn.
 
1. august i dag, men jeg tror ikke sommeren er over. Vi får nok ennå fine, varme dager. Vi skal ha besøk av venner i kveld, så vi satser på en fin grillkveld på terrassen.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..