Siste dag i juli

Ferieturen er over, og snart er sommerferien også over. Vi har hatt en fin ferie i Tyskland, ingen uhell, ingen sykdom eller ulykker. Det eneste som ødela for en ellers vellykket ferie var dårlig vær da vi reiste hjem, slik at vi fikk et ekstra døgn i Danmark. Det var ikke noe stas etter å ha kjørt nærmere 100 mil med 4 barn og alle var klare for å komme hjem. Men slikt skjer, og tross alt gikk det helt bra. Hjørring vandrerhjem har gode senger og kan anbefales!
 
Mathias har vokt og utviklet seg, og han er nå 7 uker. Han er stort sett en blid og fornøyd gutt og sjarmerer alle med sine smil og godlyder. Og ennå står søstrene i kø for å holde ham. Han får visst nok kjærlighet!
 
Ennå har vi tro på at vi skal få sol og varme her i Norge, og vi fikk føle litt sommervær i dag da jeg og barna var i Baneheia og badet i 3. stampe. For å være helt eksakt; det var bare jentene som badet. Jeg trenger enda noen flere varmegrader i vannet for å hoppe uti.
 
Fortsatt god sommer til alle!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..