Sommer og spedbarn

Ja, da var det store skjedd i familien Kaspersen. Mathias kom til verden 13 dager etter termin, den 10. juni 2007. En nydelig dag, og en lykkelig dag. Alt gikk bra med fødselen, og etter to dager på barsel dro vi hjem til Vollebakken, lille Mathias og jeg. Nå er det allerede gått 2 uker, og ting begynner å normalisere seg. Vi er begynt å bli kjent med Mathias, hvordan han liker å sove, når han vil sove, når han vil ha mat og at han elsker å gjøre fra seg på stellebordet (!). Jentene står i kø for å holde han, og de har vært ute og gått tur med ham i vogna, alle 3. Nå ligger han og sover sin søteste søvn, og jeg har både fått gjort litt rent, ryddet og slappet av. Ikke dårlig!
 
Vi nyter sommerferien uten så mye rutiner, og slapper av med en god kopp kaffe flere ganger til dagen. Været er litt varierende, men det gjør ikke så mye. Det tar litt lengre tid å komme seg ut nå med et spedbarn i hus, så det er helt greit å ha noen innedager foreløpig. I går var forresten jeg og barna på stranda ved Vollevannet, og da var det deilig vær. Må nyte de dagene man kan.
 
Snart, dvs. om litt over 2 uker til, setter vi kursen mot Tyskland. Der skal vi være i 2 uker; ferieformen er husbytte i år som i fjor. Den lille byen Viersen, like ved grensen til Nederland, skal være vår base denne gang. Håper på like vellykket tur i år som i fjor.
 
Setter pris på hilsener her på spacet fra venner og kjente! God sommer til dere alle!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..