Påske

Nå har jeg klart det! Nye (og gamle) bilder på spacet! Dette skal jeg fortsette med hvis jeg får tid… Gøy å dele gode bilder!
 
Det er langfredag i dag, strålende vær ute og ellers stille og fint. Planene for dagen er ikke fastlagt, men ut må vi. Tankene går til en som også tilbragte tid ute denne dagen, i hagen i Getsemanè. For ham var det en lang, vond dag, for oss som vet hva som skjedde ble det hele til et langt, eviglangt liv! Takk…
 
 
 
Etter litt hektisk jobbing i forrige uke med 30-årsfeiring på fredagen, har ting nå roet seg. Og det viste seg på prøvene hos doktor tidligere i uka. Så nå skal jeg fortsette med å ta det med ro, det er jeg som regel ganske god til. 4 uker igjen med jobbing, så er det permisjon! Har såvidt begynt å finne frem litt babytøy og -utstyr, men det meste av tøyet er klart for utskifting. Og så skal det vel helst være blått til gutt; ikke rødt og rosa?
 
 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..