Ny maskin – nye muligheter?

Ikke vet jeg, men kanskje det nå åpenbarer seg nye muligheter for meg på spacet mitt? Phillip har nemlig investert i ny datamaskin, og da kan jeg kanskje klare å legge ut noen bilder etterhvert? Det hadde vært gøy å få til… Spesielt når det nye familiemedlemmet ankommer; da kunne jeg ha laget et skikkelig album??!!
 
Det er tirsdag, jobbedag, men en rolig ettermiddag. Skal i syforening i kveld og skal ha med mitt nye strikkeprosjekt: Ullbukse/bleiebukse til babyen! Det er knallgøy å strikke! Det har det jo forresten vært lenge, bare ikke fullt så gøy når senebetennelsen kommer tilbake….  Mulig jeg er blitt helt hjernevasket etter å ha vært medlem av Grønn Hverdag i et snaut år, men nå har jeg faktisk bestemt meg for å prøve tøybleier til knøttet; først og fremst for å minske på det tonnet med søppel det blir etter et bleiebarn, men også for å ha et naturlig alternativ til de supergode, supertørre og supertette papirbleiene. Og jammen går jeg og snuser på disse bæresjalene også… de ser kjempefine ut??!!
 
Jeg er fremdeles i god form, godt og vel 2 måneder før termin, og jeg er glad for å ha energi og krefter til det samme som vanlig. Og om litt over ei uke er det påskeferie og -fri! Kanskje det blir muligheter for å sole på seg noen fregner på nesen?
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny maskin – nye muligheter?

 1. Elisabeth sier:

  Så du ser på bæresjal ja. Hadde nok hatt det dersom jeg bare hadde hatt en baby. Kunne hatt det nå også, så jeg kunne fått med meg begge på en gang, men… Har du sett på siden http://www.tettinntil.no? Ellers har de jo bæresjal på Bånsull, men du vet kanskje det. Mei tai virker også veldig bra!!
   
  Heidå!
   
   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..