Tur i Skråstadheia

I dag var det turdag igjen. Det ble en ordentlig trimtur med mye stigning og rask gange. Jeg synes det er best å enten gå rundtur eller fra A til B, og i dag ble det A til B-tur. Bilen ble parkert ved Grostøl, og så gikk jeg – via omveier – hjem igjen til Eidet. (Mannen kjørte bilen hjem.)

Turen gikk langs Postveien fra Grostøl, opp Kollingskaret, over Buheia, ned Budalen, over til Urdalen, opp deler av den, over til Salvesdalen og Salvestjønn, til Omvendte båt, ned til Sødalsmyra, via Stitjønn til nedre Gill og hjem.

Det er ennå lite farge i skogen, men hvitveis var kommet enkelte steder, og gåsunger skinte i sølv og gult. Svarttrosten sang litt for meg, og beveren hadde lagt igjen visittkortet – noen avgnagde stammer – ved Sødalsmyra.

Dette innlegget ble publisert i Trim, Tur og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..