Mai-sommer

Vi har tidlig sommer i sør. De siste 3-4 ukene har vi hatt sol og temperaturer vi i hele fjor sommer ikke var i nærheten av. Natta som var og natta som kommer er like i nærheten av kategorien «tropenatt». Det er utrolig deilig å kunne gå ut om morgenen og vite at hele dagen blir fin, og om jeg ikke får benyttet været til å være ute i dag, så kommer det en ny sjanse i morgen. Luksus! Selv har jeg badet i sjøen to ganger allerede, og det har ikke skjedd så tidlig på mange år.

Mye tid ute betyr lite tid til inneaktiviteter som tv-titting, lesing og blogging. Forresten har vi sett serien «Heimebane» etter oppfordring fra flere, og den er virkelig å anbefale, også om du ikke liker fotball!

Mai i år er myggstikk, muligheter, morgenidyll, mengdestrikk, mye-å-gjøre-på-jobb, massasjepute, musikkorps og møll.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..