Inspirasjon

Hva inspirerer deg? Hvor henter du inspirasjon? Kanskje du nettopp nå søkte etter noe på nettet som kunne inspirere deg til en konkret handling eller gi deg et puff i en retning du ønsker gå men som du ikke har mot til å starte?

Jeg henter inspirasjon ulike steder og fra ulike sammenhenger. Ved å treffe likesinnede, får jeg ofte inspirasjon til å drive med mer av det jeg allerede liker. Løper jeg sammen med andre løpeglade mennesker, får jeg inspirasjon til å fortsette å løpe og kanskje utforske nye løyper. Strikker jeg sammen med andre strikkere, blir jeg inspirert til å gå i gang med nye prosjekter jeg kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Og spiser jeg sammen med andre matglade mennesker, blir jeg inspirert til å lage god og spennende mat.

Instagram er et sosialt medium som gir meg inspirasjon. Jeg følger både strikkere, løpere og venner, og bildene som dukker opp i strømmen kan ofte gi inspirasjon til det jeg ønsker å gjøre mer av. Twitter inspirerer også ofte når folk jeg følger deler lenker til interessante artikler, deler bilder eller skriver godt selv. Og så blir jeg inspirert av andre bloggere jeg følger.

Jeg har et håp om å inspirere mine lesere, enten med egne ord eller ord lånt av andre. Jeg ønsker å inspirere til et godt liv, og deler derfor opplevelser av det som gir meg glede. Jeg ønsker også å inspirere til endring og ny kurs for dem som har behov for det. For mange mennesker klager over livene og omgivelsene sine, uten å ta tak i og gjøre noe med det. Hvis du vil ha forandring og endring, må du begynne selv. Jeg kan være heiagjeng!

«If you don`t like where you are, – move. You are not a tree.»

Om jeg lykkes i å inspirere dere lesere, vet dere best. Mitt liv er neppe mer spennende enn andres, men jeg velger å skrive om deler av det fordi det gir meg glede å skrive og dele videre det som inspirerer meg.

«What happens when people open their hearts? They get better.»

Til slutt litt musikalsk inspirasjon; det finnes neppe bedre inspirasjonskilde enn nettopp musikk?

Dette innlegget ble publisert i Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..