På tampen

Det er helga som er på tampen. Om under en time, er det pr. definisjon mandag. Men nå,  på tampen av helga, ville jeg skrive litt. Enda jeg ikke egentlig hadde noe å skrive. Men så surfer jeg litt på nettet, hører på 30 år gammel musikk av Bob Dylan, leser gode artikler og blir engasjert. Av gode historier på Harvest. Av utfordrende tanker fra CecilieTS. Av god musikk. Alle sakene er gode å ta med seg inn i ei ny uke. Men før det er det ennå litt helg igjen. Her og nå. Helt på tampen.

IMG_0018

Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..