Bokanbefaling

Det har vært vinterferie og tid til både strikking og lesing. Jeg leste først boka «Dette burde skrives i nåtid» av Helle Helle, etter anbefaling i bokspalten i FVN. Den var enkel å lese og hadde godt språk, men jeg synes selve fortellingen var intetsigende og ga meg lite. Boka har fått meget gode kritikker, så det sier noe om at leseopplevelser kan være veldige subjektive.

Boka som derimot holdt meg våken til langt på natt, var «Sølvstjernen» av Jeanette Walls. Jeg har tidligere lest begge de to andre bøkene hennes (se her), og denne siste var fengende, underholdende og med et godt språk. Kan man ønske mer?

Dette innlegget ble publisert i Litteratur og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..