Matglede

Til helga skal jeg ha jentebesøk, og noe av gleden er å planlegge maten som skal serveres. Denne gangen skal jeg prøve meg på tapas, og å sitte og lete frem gode oppskrifter og tips på nettet er en hyggelig kveldsaktivitet. Midt i foreldremøtesesongen og oppstart av aktiviteter er det ikke rom for så mye ekstra gøy på kveldene i uka, men i helga er det fint å av og til være sammen med venner og venninner.

Jeg kan ikke røpe menyen for helga i tilfelle jentene leser bloggen, men kanskje det blir litt knipsing av bilder og evaulering på bloggen når maten er laget.  Gleden over god mat er en stor glede i livet!

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Mat og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..