Med innsiden ut

Det er mandag igjen, med klær som skal vaskes, jobb som skal gjøres, leker som skal ryddes. Det er hverdag med trivialiteter, med godhet og med irritasjon. Litt av hvert, godt og vondt. Hos de aller, aller fleste, vil jeg tro. Og selv om bloggene skinner, facebookstatusene lyser «perfekt» og treningsloggene er oppdatert, betyr ikke det at de får det til bedre enn meg. De bare viser det som er bra. Jeg leste et veldig bra innlegg om dette på denne bloggen.

Jeg håper jeg med mine små bidrag på bloggen min kan inspirere til å leve ærlig, ta seg tid til de viktige tingene og la småtingene være småting. Det går an å ha det godt selv om ikke alt er godt! Og som journalisten på siste side av Fædrelandsvennen minnet på i dag: Husk å være takknemlig for dagen i dag!

Bilde lånt fra www.pinterest.com

Bilde lånt fra http://www.pinterest.com

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..