Bokanbefaling

Før jeg var ferdig med forrige bok, dro jeg hjem med ei ny fra biblioteket. Den stod der og fristet og ba om å bli tatt med. «En kombinasjon av John Irving, Mark Twain, cowboybøker og bibelhistorie», lovte vaskeseddelen. Klart den måtte testes. Og boka innfrir til fulle! Jeg har lest godt over halvveis i helga og gleder meg som et barn til fortsettelsen. Har også fulgt anbefalingen på denne bloggen og hørt låten «Peace like a river»  som er originaltittelen på boka og en sangtittel av Paul Simon.

«Grøftene som hadde flommet mørke av smeltevann, hadde frosset til igjen i den kalde vinteren. Tøvær i januar kommer alltid uventet og inngir håp, og en ønsker ikke at det skal ta slutt, men det gjør det, og da er det godt å ha noen tepper tilgjengelig.»

Har du ikke skaffet deg lesestoff til vinterferien, så er denne boka mitt beste tips nå. «Ned til elva» av Leif Enger.

Dette innlegget ble publisert i Litteratur og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..