Livsbejaende musikk

 

Jeg falt pladask for omtalen av sangen «Can you here the morning singing» av gruppa Violet Road i Fædrelandsvennen i går. Livsbejaende sang – det måtte jo bare sjekkes ut! Og sannelig – jeg har fått en ny favorittsang og ei ny favorittgruppe. Jeg har ikke rukket å høre meg gjennom alt, men det jeg har hørt har falt i smak hos meg. Kanskje det gjør det hos deg også?

Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..