Godt nyttår!

Vi skriver 2013 og er allerede i gang med hverdager i det nye året. Nyåret kom med mildt vårvær, og det har jeg tatt takknemlig imot. Lange spaserturer og korte løpeturer er mye lettere å få til når det er lyst og mildt ute. Også innendørs føles alt litt lettere når det er vakkert ute. Jeg gleder meg utrolig til våren – i år også!

Og mens jeg venter på våren, er det fint å ha ei god bok i hendene, god kaffe og gjerne et spennende strikketøy. Jeg har nettopp lest ut «Den usynlige broen» av Julie Orringer, og det var ei flott bok. Ei god historie, godt skrevet og med et innhold som man lærer litt av. Men den var lang, tror det var over 750 sider, så det ble den ene jeg fikk lest i løpet av juleferien. Nå har jeg begynt på to nye; den mest spennende blir lest først 🙂

Jeg har et ikke-så-spennende strikketøy nå, fordi jeg manglet inspirasjon da jeg trengte et håndarbeid. Men det blir et deilig teppe når det blir ferdig. Jeg vurderer å strikke denne lua og disse pulsvarmerne etterhvert. Er det noen der ute som har andre små artige strikkeprosjekter på vent?

Og mens vi venter på våren skal jeg være sosial, gå tur, tenne lys og minne meg selv på at dagen allerede har blitt noen minutter lengre siden vintersolhverv!

Fint turmål for en kristiansander!

Fint turmål for en kristiansander!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Litteratur og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Godt nyttår!

  1. Nadija sier:

    For strikking er det en fin side: http://www.garnstudio.com.
    Håper du finner noe for å kose seg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..