Deilige desember

Desember er her igjen med lys, gode stemninger, tradisjoner, baking og i år også snø. Vi våknet opp her sør til lett dalende snø, til mange barns store glede. Allerede i går da jeg fant frem adventsstjerna og litt pynt, seg den gode stemningen inn under huden. Julesangene bidro også sterkt til det, og det er alltid fint å finne dem frem på denne tiden.

Målet mitt er en stressfri måned, som alle andre måneder, og det tror jeg lar seg gjøre om man legger opp til det. Jeg vil ikke være en del av klagekoret over kjøpepress og julestress, men gjøre det som må gjøres, og velge bort det som blir for mye. Jeg liker å få gaver og gi gaver, og sålenge man holder det på et enkelt nivå, ser jeg ingen problemer med å gi gaver til dem man er glad i. Det betyr ikke at man ikke kan dele med andre, tvert imot, i denne måneden er det absolutt tid for å gi en hjelpende hånd og penger til andre som trenger det. Det ene utelukker heldigvis ikke det andre.

Jeg ønsker alle en god adventstid!

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..