November igjen

Så var det november. Den siste høstmåneden før vinter og jul setter inn. Det har vært både regn og solskinn de siste dagene, men når det først blinker opp og blir sol, får vi se de mest fantastiske soloppganger og -nedganger. Særlig på vei til jobb er det nesten så jeg må stoppe og ta et knips eller tre.

Dagene nå brukes til litt av alt. Jobbing på dagtid, ellers litt strikking, litt lesing, litt hytteliv, litt rengjøring, mye rydding (som alltid!), litt sosialt liv, litt sofaliv, litt wordfeud, litt kortspill og litt baking. Og minimalt med trim. Dessverre. Det er utrolig hardt å komme seg ut nå som det er mørkt etter at ettermiddagskaffen er drukket. Jeg har stadig planer om å trimme litt innendørs, men det blir med planene. Er det noen gode tips der ute til hvordan man kan få dyttet kroppen opp og ut?

Bildet av den gamle mannen på forrige post var litt gammelt og trist, så nå er det på tide å friske opp med litt nye bilder:

Den siste blomsterbuketten i høst.

Fin lokal merkevare.

Fotspor

Utsikt mot Rivenes

Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..