Leselyst

Jeg har funnet leselysten igjen. Den ble borte et sted mellom hyttebygging og jobb, og lot seg ikke finne før søndagskvelden nå nettopp. Jeg begynte på flere bøker, på flere gode bøker, bøker jeg har hatt på «må-lese-listen» lenge, men uten at jeg fikk lest mer enn noen få sider før nesen krasjet med boka i senga en sen kveldstime.

Men nå er jeg i gang igjen. Leselysten er på plass! Boka som fikk meg på rett kjøl igjen var den nyeste boka til Carl Ruiz Zafón, Himmelens fange. Jeg leste og ble fengslet av den første boka «Vindens skygge» for flere år siden, men fikk aldri helt sansen for oppfølgeren «Engelens spill». Men nå er jeg fortapt igjen. Fortapt i det dystre, mørke og tåkefulle Barcelona hos en bokhandlersønn og hans venner. Perfekt for høstkvelder!

Og så har jeg funnet ut at Emmeline blogger igjen! Hvilken lykke! Hvorfor har ingen fortalt meg det? Ikke det at jeg er så veldig interessert i interiør, men det er jo ikke Emmeline heller. Men hun skriver så rasende festlig at jeg kan sitte og le høyt for meg selv mens jeg leser hennes betraktninger av barna, mannen, interiørbloggedamene og trendene som forandrer seg raskere enn hun aner.

Lenge leve leselysten!

Dette innlegget ble publisert i Hobbyer, Humor, Hverdag, Litteratur, Oppmuntring og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..