Sommerløp og andre løp

Jeg har nettopp fullført «Sommerløpet», et 1-mils løp i og rundt Kristiansand sentrum. Da jeg meldte meg på 15. juni, klarte jeg akkurat å løpe 3 km sammenhengende før jeg måtte roe ned tempoet og spasere litt. På lørdag løp jeg sammenhengende i 10 km, og jeg var kjempefornøyd. Det har fått meg opp av sofaen og ut på tur gjennom sommeren, og jeg har hatt mange fine turer med datter og venninne.

Jeg er takknemlig for å ha en kropp som kan løpe, å ha to friske bein og en stort sett frisk kropp. Det er ingen selvfølge. Jeg har heller ingen garantier for at jeg vil forsette å ha god helse, derfor tar jeg med glede imot de gode dagene jeg har nå. Og så sender jeg varme tanker til dere lesere som sliter med dårlig helse, kroniske sykdommer eller plager som hemmer livsutfoldelsen.

Målet med løpingen er foreløpig nådd. Men nå når jeg har fått smaken på løping og kjenner at formen blir bedre, kommer jeg nok til å fortsette å bruke løping som treningsform. Det har virkelig gitt mersmak!

Men jeg er også en del av et større løp, et livslangt løp med et mål i det fjerne. Jeg vet hvor målet er; det er hjemme hos Gud. Og jeg vil med Paulus  jage fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus. (Fil. 3,14) 

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, kristendom, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sommerløp og andre løp

  1. Ingrid sier:

    Kloke tanker, og et fint perspektiv å ta med videre. Takk for at du deler med oss som ikke skriver!

  2. Tilbaketråkk: Løperekord | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..