Sommerlesning – anbefalinger

Da er jeg begynt på sommerlektyren jeg nevnte tidligere:

Gull av Chris Cleave (Forfatteren som skrev «Little bee»)
Jeg har lest denne, og jeg anbefaler den gjerne.  Den handler om drakampen mellom to idrettsstjerner som også er venner, og om den vanskelige balansen mellom det å være en god mor (og far) og å ha en idrettskarriere ved siden av; spesielt når barnet har en alvorlig sykdom. Som sagt – anbefales!

En vannmelon, en fisk og en bibel av Christy Lefteri
Denne boka er også ferdiglest. Den handler om den tyrkiske invasjonen på Kypros i 1974, og om hvordan hat og uvennskap mellom grekere og tyrkere fikk blomstre opp i krig og uro. Det er mye historie i denne boka, og man får et innblikk i hvordan folkegrupper med forskjellig tro og historie kan bli satt opp mot hverandre og hvordan vennskap på tvers av nasjonaliteter blir uglesett og ødelagt. Anbefales!

Dagen skal komme med blå vind av Levi Henriksen
Denne har jeg begynt på, men ikke lest ferdig.

I tillegg har jeg begynt på Drep ikke en sangfugl av Harper Lee. Den har jeg begynt på før, men nå skal jeg lese den ferdig. Eneste bok fra denne forfatteren, men har til gjengjeld solgt i 30 millioner eksemplarer.

God sommerlesning!

Original leseplass!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Litteratur og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..