Sosiale medier

Jeg har sett forkortelsen SoMe flere steder, og trodde helt til i dag at det var et spesifikt sosialt digitalt medium. Men ettersom jeg forstår i dag, betyr det helt enkelt sosiale medier! Eller har jeg misforstått?

På twitter har jeg kommet over en dame, Cecilie Thunem-Saanum, som er god på sosiale medier og som lever av å holde kurs, foredrag og inspirasjon om blant annet sosiale medier. Bloggen hennes er nyttig for alle som er interessert i kommunikasjon, tidsbruk, sosiale medier, effektivitet og prioritering. Mye av det er myntet på bedrifter og ledere, men hvem er ikke leder i en eller annen form, om ikke annet så innenriksminister i hjemmet?

Slagordet hennes er virkelig godt: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. 

Dette innlegget ble publisert i Medier og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..