Dagen før dagen

Det er påskeaften, dagen før alle kristnes store dag. Dagen i morgen feires over store deler av verden fordi Jesus stod opp av graven og viste at han var sterkere enn døden, sterkere enn synden, sterkere enn djevelen. Jesus lever! For et fantastisk budskap å høre for disiplene som hadde gått i dekning etter Jesu død. Skamfulle, redde og motløse. Han lever! Det må ha vært nesten for godt til å være sant. De hadde selv sett han dø, de hadde sett at kroppen ble båret bort for å gravlegges. Men nå får de høre at han lever. Jesus lever!

Også for oss er det et fantastisk budskap. Buddha er død, Muhammed er død – men Jesus lever! Han har tatt hele børa vår til korset og gravlagt det en gang for alle. Vi trenger ikke klatre på gjerningsstigen og prøve å nærme oss Gud. Han har kommet ned til oss og gjort alt for oss. Jesus lever!

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..