Lys og varme

«Mykkje lys og mykkje varme» synger Åge Aleksandersen i sin egen sang. Det er ikke fritt for at jeg gleder meg til vår og sommer med mer av både lys og varme, men man får nå gjøre det beste ut av denne mørke og kalde årstida. Riktignok har novemberværet gitt varmerekord her dette året, men nå har vi hatt noen dager med kulde og klarvær. Og det skal veldig lite til før denne dama fryser, så jeg går med ull nesten uansett. Heldigvis er det blitt «in» med ull, så det finnes mye fint å velge mellom.

«Det er bedre å tenne lys enn å forbanne mørket», har et klokt menneske sagt. Eihjelpende hånd, noen oppmuntrende ord eller en liten gave kan være med på å gi varme og lys til mennesker i nærheten. Kanskje denne dagen gir deg en mulighet til å spre litt lys og mye varme til noen som trenger det?

Dette innlegget ble publisert i Oppmuntring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..