Regn i november

Det er november og det regner. Det regner og regner og regner. Og blåser. Ikke noe utevær å bli glad av, altså. Men inne er det lyst og varmt, og jeg baker og vasker litt og prøver å gjøre det trivelig for meg selv og familien. Jeg gleder meg til å finne frem advendsstaker, stjerna i vinduet og flere lysestaker. Jeg gleder meg til å handle litt julegaver og snart starte forsiktig på litt julebakst. Det beste med julebaksten er den deilige lukten i huset. Nellik i appelsin må vel også til, om ikke annet så for lukten sin skyld.

Mathias og jeg er flittige brukere av småbarnstreff, vi pleier å gå der både tirsdag og torsdag. Og så leker Mathias og Kasper sammen ei gang i uka, og det er fint, for Mathias kjeder seg fort når han er alene hjemme hos meg.

Ellers er verden rundt oss opptatt av svineinfluensa, svineinfluensa og svineinfluensa. Jeg er ikke så redd hverken for vaksinen eller influensaen, så foreløpig er ikke det noen stor ting i mitt hode.

Her i familien er vi opptatt av en forespørsel om boligbytte langt, langt avsted til sommeren. Nysgjerrig? Gjett, da vel!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

5 svar til Regn i november

 1. lise sier:

  Koselig… Jeg gjetter Austalia;)

 2. lise sier:

  Ja, altså….AustRalia med r…He he

 3. Elisabeth sier:

  Emma har jo røpt seg på sin msn så det er nok junaiten

 4. lise sier:

  Da kjenner jeg misunnelsen sige rundt i kroppen… Mitt andre fedreland… Hvor??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..