Siste dag i Colwall/Malvern

Dette er ikke huset vårt, altså, men hotellet like oppi gata her.
Siste dag i huset i dag. I morgen tidlig setter vi kursen mot London. Vi pakker ferdig så mye vi kan i kveld, og lager ferdig frokost, så står vi opp og går rett i bilen i morgen. Vi er allerede godt i gang med pakkinga, og nå har Phillip tatt med seg barna for at jeg skal få gjøre litt rent i fred, men så sitter jeg visst her ved pc-en. Men rent skal det bli! Men har sett i løpet av ukene her at det ikke er samme standard for rengjøring her og hjemme, så jeg trenger ikke akkurat skure. Phillip har vært så grei å ta seg av støvsuging i hele 2. etasje og her nede, så da er det bare en lek for meg å ta over badene og golvene der og på kjøkkenet. I ettermidddag skal vi ha taco til middag, så jeg tenker jeg lager klar en del av det så vi kan spise med det samme resten av familien kommer hjem. 
Det var en rar følelse å pakke i dag, for jeg føler meg liksom ikke helt ferdig her. Vi skal nå riktignok ha to dager i London, men likevel. Tror aldri jeg har klart å nyte ferien så godt som i år, og med hele familien rundt seg, så lengter man ikke mye hjem. Visst skal det bli godt å komme hjem, men vi har hatt noen herlige uker her. Det beste er å ha så god tid sammen, og å være sammen hele familien om forskjellige opplevelser. Og det har vært godt humør på hele gjengen stort sett! Men barna gleder seg nok til å komme hjem og ha litt flere andre å leke med, de begynner nok å bli litt lei av hverandre. 
Da blir det ikke mer reiseskilding fra meg i denne omgang! Velkommen innom på besøk på tirsdag ettermiddag når vi er kommet hjem og fått pakket ut litt, eller på onsdag. Vi snakkes!
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..