Lat dag i hagen, men litt trim opp til British camp i ettermiddag.

I dag var det en hviledag. Vi har hatt supert vær, tipper det har vært et par-og-tyve grader, og en sky i ny og ne. Har fått frisket litt på brunfargen, og barna "badet" med vannslangen. Vi oppdaget at de har mer enn frimerker på postkontoret opp i gata her, de hadde bl.a. noen sjarmerende produkter signert Edward Monkton, en ukjent tegner og inspirator, men fristende som bare det. I tillegg kjøpte vi lørdagsgodt på den lokale matbutikken, og det var gøy å se barnas fryd da de oppdaget hvor mye de fikk for pengene 🙂 Fra utsiden så det ut til at de hadde minimal plass, men da man kom inn var det helt utrolig å se hvor mye de hadde fått presset inn. Butikkmannen kjaste i vei, og jentene smilte og sa "thanks". 

Mathias blir virkelig lagt merke til her med det lyse, nesten hvite håret. En gammel mann kommenterte oppi gata her: "He looks like a scandinavian"! Da måtte jo mora fortelle at "actually, he is a scandinavian". Så pratet vi i 3 minutter, og spaserte videre. Da vi tok en ettermiddagstur opp til en annen nydelig topp her, British camp (det har vært et festningsverk her), var det flere eldre som pekte og kikket på ham. Han var dessverre litt uheldig i dag, han ramlet først ei gang, og så like etter snublet han og havnet i et kratt med brennesler og bjørnebærbusk-torner. Han har vært litt sutrete i dag, men da vi dro ut på tur, kviknet han til som en ny gutt. Han stortrives i Malvern Hills!
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

1 svar til Lat dag i hagen, men litt trim opp til British camp i ettermiddag.

  1. Tilbaketråkk: “Mot normalt” | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..