Nytt år – nye muligheter!

Nytt år, nye muligheter! Det er blitt 2008 og vi har lagt bak oss både jul og nyttår. Og vi i vår familie har lagt bak oss endel sykdom. Mathias og meg har hanglet i nærmere en måned, så det var deilig å starte med ny giv i et nytt år. Nå er vi i skuddet begge to! Men uten melk om natta til minstemann kan det bli trøtte fjes om morgenen, Mathias har ikke skjønt at han må sove når han ikke får melk, eller at ikke mora skal leke med ham. Men forhåpentligvis skjønner han det snart…Trett
 
Ellers går dagene med til Mathias, Mathias og Mathias og hvis det er litt tid igjen så går den med til litt husarbeid og litt håndarbeid. That`s it! Døgnet har ikke flere timer! Hender jo jeg får tatt en bytur eller et besøk hos ei søster eller venninne. Men spedbarns- / småbarnsliv er hektisk!! Men gøy. Veldig gøy!
 
Nå går det mot lysere tider, selv om vi kanskje ikke merker det så mye ennå. Så snart er det både vår og sommer, og det gleder jeg meg til. Men inntil videre: Gode vintermåneder! Paraply
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..