Nytt år – nye muligheter

hm…
 
Det er faktisk 2 måneder siden sist jeg skrev. Og nå er det ikke noen hemmelighet hvor tankene mine er… De tenker mange tanker rundt en stadig voksende mage som tydelig synes…. Er nå 4 måneder på vei i svangerskapet og er virkelig i form! Kjenner masse liv der inne, og ultralyd viste at alt var som det skulle. Fantastisk å få lov – ei gang til – til å la et nytt liv vokse frem. Ikke mindre enn et mirakel…
 
Jule- og nyttårsfeiringen er forbi, og det har vært gode dager med fri og avslapping. Har lest ei god bok som jeg burde legge til i boklista mi; Andrea D av Margaret Skjelbred. Nå er den i alle fall nevnt her. Neste jul bør du lese "Bare myke pakker under juletreet" av Levi Henriksen. Skikkelig stemningsfulle noveller som passer best i juletida.
 
Ellers har jeg det riktig bra og gleder meg over livet. Del gjerne dine tanker med meg (og andre..)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..