Skikkelig sprek?

I går var jeg på min første langtur på sykkel. Andrea og jeg syklet over 4 mil! Og det var – merkelig nok – veldig gøy og ikke så slitsomt! Kanskje det er så gøy å sykle som mannen vil ha det til? Vi var med på trim-tur arrangert av KCK og DnbNor. Regnet pøste ned gjennom store deler av turen, men det la absolutt ingen demper på stemningen. Vi var bare to glis, jeg og Andrea. Vi syklet altså ut til Søgne, Sangvik, via Åros til Langenes hvor vi fikk herlig mat fra Dampen. Så syklet vi Langenes-veien tilbake til byen. Det var skiltet hele veien, og underveis var det saftstasjoner. Helt topp! Dette vil vi gjøre igjen! Blir dere med til neste år?
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..