Eget space!!??

Hm…
 
Da har jeg altså gjort det. Laget meg mitt eget lille rede ute i den store verdensveven. Foreløpig vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke det til, men det vil tiden vise. Kanskje det blir et sted for meg selv, min familie og mine venner hvor det blir en slags kommunikasjon? Etter to uker i nederland har jeg funnet ut at jeg er mer sosialt anlagt enn jeg har likt å innrømme overfor meg selv. Så vær så god, folkens, legg igjen en liten signatur hvis du har vært her! Jeg får vel ei gjestebok her et sted, gjør jeg ikke???
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Eget space!!??

  1. Åse sier:

    jeg prøver ¨legge inn en kommentar…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..