Grip dagen!

Det er vår og gode dager. Det er gode og travle dager! Men ikke travlere enn at jeg i dag valgte å bake brød i stedet for å dra til butikken og kjøpe. Og så fikk jeg vasket vinduer så jeg kan se ut og se det nydelige været!

Jeg har de siste dagene lest og hørt nyheter som sier noe om hvor skjørt livet er. Enkeltskjebner og ulykker rammer små og store. Jeg vet ingenting om morgendagen, men i dag kan jeg leve og gjøre livet best mulig for meg selv og andre. Ta imot det gode livet byr deg, og del dine gaver med andre!

Om denne sangen egentlig handler om å gripe dagen, skal være usagt, men den er vakker og har satt seg helt på hjernen min:

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Musikk, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..