Regnvær

I dag våknet vi til grå skyer over det hele, og nå etter frokost regner det. Så blir ikke noen tidlig strandtur i dag 😦 Kanskje vi får gjøre de nødvendige innkjøpene i dag, og så blir det kanskje bedre i ettermiddag el i morgen. Vi fikk en herlig dag på stranda i går; vi kjørte til Hollywood Beach igjen, den var alle jentenes favoritt. Det var like herlig der i går, selv om det var veldig mye folk der, for alle hadde fri og var ute med venner og familie på USAs nasjonaldag. Vannet var herlig, det var lite vind og sola skinte gjennom et tynt skylag. Men det varte ikke lenge før det trakk opp mørke skyer litt nord for oss ute i havet, så vi visste at det bare et tidsspørsmål om hvor lenge herligheten ville vare. Vi nøt det så lenge vi kunne, og lå og badet og fløt på baderingene mens vi så lynene langt borte. Det virket som om ingen hadde lyst å gå hjem, men da skyene kom veldig nærme, begynte vi å pakke sammen, da hadde Emma mast om det i en halvtime. Hun vil helst inn i trygghet når det er lyn og torden på gang.
Da vi var ferdig med å få på oss klærne, blåste badevaktene på alle i vannet, så da måtte alle opp uansett om de ville eller ikke. Vi rakk å komme oss i bilen og kjøre et stykke før regnet kom, men det fortsatte å regne ganske jevnt utover det meste av ettermiddagen.

Nå er tour de france igang, så det er litt å se på inne om formiddagen. Og så har vi datamaskin, jentene bruker en inne på rommet deres, der spiller de og skriver litt og er sammen om det. Dette blir den siste ordentlige feriedagen her i Miami, for imorgen må vi pakke og rydde og vaske litt. Vi reiser tidlig onsdag morgen til flyplassen, vi må ha gode marginer med tida, for først skal vi levere leiebilen, og så må vi ta shuttlebuss til flyplassen. Så er det innsjekking, sikkerhetssjekk og diverse. Vi skal være fremme ca. halv to i New York, det er en 3-timers flytur dit.

Jeg har lagt ut noen bilder på flickr, et bildenettsted. Det er mulig det går an å se dem hvis du følger denne linken: http://www.flickr.com/photos/42623204@N03/sets/ Hvis ikke, kan jeg sende en link fra flickr, men da må dere gi meg beskjed i kommentarfeltet eller på mail. Ha en god dag!

Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..