Livets lærdom

Hvis noen hadde sagt til meg for 5 år siden at jeg ville komme til å bruke en fri-formiddag på en skitur alene i Baneheia, ville jeg smilt overbærende mot dem. Hvis noen hadde sagt til meg for 10 år siden at jeg ville bruke bukser som vanlig hverdagsplagg i dag, ville jeg fått meg en god latter. Hvis noen hadde sagt til meg for 15 år siden at jeg kunne være en kristen som 32-åring, ville jeg ha tenkt i mitt stille sinn at det er jo umulig å klare.

Heldigvis lærer livet oss noe. Det lærer oss for eksempel at det går an å bli glad i vinteren. Det lærer oss også at man kan forandre mening. Og Gud lærte meg at det var umulig for MEG å klare å bli en kristen, men ikke for HAM.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..