Høst

Sitter på kjøkkenet og ser ut av vinduet. Det er lav morrasol og det skinner i gult og grønt på heia bak. Det ser kaldt ut, og gradestokken viste at det er hakket før nattefrosten setter inn. Håper ikke lapskausen på trappa har frosset i natt 😉
Snart venter krav og plikter, men akkurat nå er det bare meg og mine egne tanker her. Nyter roen og stillheten. I dag er det småbarnstreff, venninnebesøk, vaskejobb og foreldresamtale som er på tapetet. Men kvelden er fri, i alle fall nesten. Skal skrive ferdig barnesiden til Samhold og sende det. Godt å få det ferdig, men veldig fint å jobbe litt mer med noen bibeltekster.
 
Jeg føler meg heldig som har mulighet til å ha så god tid sammen med minsten og med resten av familien. Og jeg er glad for det jeg har her og nå. Akkurat nå, i dag. Morgendagen vet man ingenting om, gårsdagen er forbi; men i dag hjelper Herren!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..