Rød-nese-bamse-aksjon i Redd Barna

Da jeg fikk Redd Barna-blad i posten i går og så at de etterlyste bamser med rød nese, fikk jeg akkurat det puffet jeg trengte for å gjøre ferdig bamsen Theodor. Han har ligget omtrent ferdig i håndarbeidskurven min i et halvt år, uten snute og ører. I går gjorde jeg ferdig ørene, og nå til morgenen har jeg strikket ferdig snuten og sydd på og festet tråder. Så fant jeg et strikket dukketøy-sett som passet perfekt, så i dag kan jeg sende mitt bidrag. Bamsene skal selges på nettet, og inntektene går da selvsagt til Redd Barna. Finn frem strikkepinner, folkens! http://reddbarna.no/default.asp?V_ITEM_ID=22676
 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Rød-nese-bamse-aksjon i Redd Barna

  1. Hanne sier:

    Du imponerer!:)

  2. Anne-Grete sier:

    Hehe, som sagt – den var egentlig så godt som ferdig. Men jeg håper – ikke imponere – men inspirere! Jeg blir i alle fall utrolig inspirert av mange veldig kreative sjeler som viser frem arbeidene sine på nettet. Og så håper jeg kanskje noen vil gjenoppdage gleden ved å strikke; spesielt noe som gleder andre. Bamseoppskriften er enkel; nå er Andrea i gang med en.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..