Besteget Worcester Beacon i dag, høyeste toppen i Malvern Hills.

I dag besteg vi den siste og høyeste toppen i Malvern Hills. Det ble litt tung tur på vei opp, for Mathias nektet å gå, og jeg og han hadde sakket akterut. Jeg tør ikke å bære ham, for jeg har kjent litt i ryggen etter en annen tur. Så jeg måtte vente til han ville gå, og det tok sin tid. Heldigvis kom Phillip oss i møte på slutten og bar Mathias opp. Det var flott utsikt og kraftig vind på toppen. Uheldigvis falt Mathias nok en gang, denne gangen på ujevnt fjell, og med hodet i steinene. Det gikk mye bedre enn det så ut, han traff nok med kroppen først og hodet etterpå, men han ble ganske oppskrapt på den ene siden av fjeset. Men etter litt grining viste det seg at det ikke bare var smertene han hylte for, men at han hadde mistet tyggisen i fallet! Heldigvis hadde jeg flere, så da gikk det mye bedre. Etterpå var vi og handlet på Waitrose, vår favorittbutikk. Så nå blir det frankfurtere til middag igjen. Stor stas sist vi hadde dem.
 
Har jeg nevnt at det bor en hund i omtrent hvert hus her omkring? Enormt med hunder, både i gata her og in the hills. Alle hundeeierne er ikke like flinke til å bruke bånd på dem, men de er heldigvis nøye med å plukke opp lort etter dem. Det står trusselskilt på fortauene om at det vanker bot om de ikke rydder opp. Så man kan gå trygt.
 
Nå er det middagstid i Wycheholme, det er navnet på huset vi bor i. Vi skal altså ha franfurter-pølser, kokte poteter og grønnsaker og smeltet smør. Nam…
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..