Brødrene Løvehjerte

Da var det helg igjen, og foreløpig ingen planer. På torsdag var Nina, Emma og jeg på teateret og så "Brødrene Løvehjerte", og det var en kjempefin opplevelse. De to brødrene Løvehjerte var virkelig gode skuespillere, så vi var fenget fra første minutt. Jeg hadde forberedt Emma på at det kunne bli litt skummelt, men det var ikke så skummelt som jeg hadde fryktet. Det sitatet man satt igjen med og som er et hovedtema i boka og forestillingen er påstanden til Jonatan: ”Det finnes ting man må gjøre, selv om det er farlig. For ellers er jeg
ikke et menneske men bare en liten lort.” Begge brødrene Løvehjerte må kjempe for frihet og rettferdighet på ulike måter, og de kan ikke og vil ikke stå og se på ondskapen som foregår i Klungerdalen. En stor fortelling om mot, søskenkjærlighet og frihet. Virkelig ei bok som anbefales for litt store barn og voksne, helst som høytlesing!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Brødrene Løvehjerte

  1. Åse sier:

    du imponerer stadig anne grete..alt du får til og har tid til…, webkamera og headsett, og mimrebilder som var utrolig koselig å se.. det er alltid moro å sjekke spacet ditt.. jeg har noe å lærei disse juletider må jeg innrømme at jeg kjenner litt savn etter venner og familie, og koselige kaffestunder hjemme på vollestemmen.. godt du er ofte på msn!!!! god jul til deg og dine fra oss på den andre siden av jordkloden

  2. Anne-Grete sier:

    Koselig å høre fra deg her på spacet. Prøver å oppdatere litt oftere enn vanlig når jeg vet at du leser det der nede! Og jeg må jo si at jeg synes det er litt godt at du savner oss, hadde vært trist hvis ikke! Men ordentlig fint å kunne holde kontakt via msn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..