Høst

Sitter her og lurer på om det kun er meg selv som leser min egen blogg?! Vel – siden jeg ikke skriver dagbok, så kan jo det være en fin måte å huske hvordan saker og ting lå an litt tilbake i tid. Utrolig hvor fort man glemmer – ammetåke eller ikke.
 
Kveldene er mørke, men det har vært en virkelig fin høst til nå for min del. Fint høstvær, med klar luft og lite regn. Jeg har vært ute og spasert lange turer med Mathias, spaserer til byen, til Vågsbygd (ja!) og til Jegers. Trimmer en formiddag i uka også med Mathias i vogna. Men dagene flyr, og høstferien som nå nettopp er forbi gikk også fort. Men det har vært ei deilig uke med late morgener, fine turer og alle i familien samlet hjemme. Alle er friske og har vært det i det siste, og det er ingen selvfølge i en stor familie som vår!
 
Hvis det er noen der ute som leser dette eller ser noen av bildene, hadde det vært veldig koselig om dere la inn en bitteliten kommentar! Ellers snakkes vi vel i et virkelige livet, og ikke bare i dette spacet…
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Høst

 1. Hanne sier:

  Heia:) akkurat vært inne og lest her nå, jeg må alltid inn å  lese/kikke når jeg ser at du har lagt til noe nytt! Koselig det, få litt oppdateringer..

 2. irene sier:

  ja, jeg leser også det du skriver, og ser på bildene du legger ut!!
  Ok, kan vel bli flinkere til å kommentere. Så flink du er på mosjonsfronten forresten. Gått helt til Vågsbygd? Det er imponerende! Er sjøl endelig så smått igang med treningen igjen, så nå skal det forhåpentligvis bli fart på sakene!
  Ha en fin dag da, fantastisk vær hva?

 3. Åse sier:

  ja, anne grethe du er ei skikkelig spræg ei…
  og ikke bare det, det går rykter om både tøybleier fra USA, tettinntil, mei tei og mayo har nådd helt til stavangerby..
  du er min helt!!
  nå skal du jommen sy en mei tei til lukas, slett ikke verst!!
  alltid gøy å se hvor go du æ te å legge inn bilder, kommentarer o.l på spacet ditt.. jeg har space men aner ikke åssen jeg legger inn bilder, oppdateringer…kanskje du kan gi meg et kurs? så kan jeg samtidig beskue de nye bleiene fra uniten..
   jeg er jo derimot busy med andre ting som politikk, miljøspørsmål, eldreomsorg, barn og ungdomstiltak i nærmiljøet, småbarnssang, økologi, osv osv.. (spesielt intressert i forskningen omkring kvedekrem.Irene?) så det er nok grunnen til at min space går så dårlig…
   
  vel, uansett så var det umåtelig hyggelig cafebesøk/tremenningstreff idag. det må vi gjenta!!!!!!!
   
   Åse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..